Raymond's sponsors

Target Rvb Website

Target Darts

Raymond kwam in 2017 bij ons in een exclusief partnerschap om een ​​productassortiment te creëren In nauwe samenwerking met ons gerenommeerde ontwerpteam hebben we de perfecte darts geproduceerd die uitstekende resultaten opleveren voor Raymonds unieke worp.
Read more about Target Darts
Bengi Rvb Website

Bengi

Opgericht in 1995 en internationaal erkend door scheepseigenaren en -managers vanwege het vakmanschap en de no-nonsense mentaliteit en aanpak. Over de hele wereld worden onze onderhouds- en reparatiediensten, evenals de levering van reserveonderdelen van grote motorfabrikanten, gebruikt door allerlei rederijen en door walstroomcentrales.
Read more about Bengi
Iq Rvb Website

IQ Select

Wij maken het vinden van een vaste baan binnen het transport zo gemakkelijk mogelijk voor je. We hebben verschillende manieren ontwikkeld om te solliciteren, zodat jij je droombaan vindt bij de mooiste opdrachtgever.
Read more about IQ Select
Tummers Food Processing Website Ii

Tummers

Naast volledige turn-key oplossingen, kunt u ook bij Tummers terecht voor losse machines. Al onze machines zijn ontworpen en gemaakt in Nederland, door vakkundige medewerkers met oog voor duurzaamheid en innovatie. En uiteraard met de installatie op locatie en de service die u van Tummers gewend bent.
Read more about Tummers
Logo Tot Dart Kings Groen

Toto Dart Kings

Vijf Nederlandse topdarters maken deel uit van een nieuw team. Raymond van Barneveld, Dirk van Duijvenbode, Michael van Gerwen, Danny Noppert en Vincent van der Voort tekenen een contract voor drie jaar bij TOTO Dart Kings.
Read more about Toto Dart Kings
P R E M I U M New Label Org

Premium Wine House

Betaalbare topwijnen uit Spanje van het beroemde wijnhuis van Juan Gil.
Read more about Premium Wine House